Klimabevægelsen i Danmark

Ny formand for Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi

Ny formand for Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi

Den nye forstander er Michael Deichmann Plesner. Han er 27 år og har læst økonomi på Københavns Universitet.

Se DR P4 Midt & Vest og hør interviewet med Preben Maegaard og Michael Plesner den 15. februar 2013 på http://www.dr.dk/P4/Vest/Nyheder/Thisted/2013/02/15/122821.htm

Vurdering:
  • Aktuelt 0/5 stjerne.

Visninger: 406

Kommentér

Du skal være medlem for at skrive kommentarer!

Meld dig ind i Klimabevægelsen i Danmark

Kommentar af Jimmy Flindt på 26. juni 2013 - 21:34

7 trainees (6 studerende og en fysiker) har nu forladt folkecentret, se videoen i artiklen http://www.tvmidtvest.dk/indhold/ny-formand-valgt-ved-dramatisk-gen... .

 

Fremtidsperspektiverne for folkecentret synes dystre, lyt til kommentarerne fra nogle af de studerende, som nu har valgt at forlade centret i den første video i ovennævnte artikel.

Kommentar af Jimmy Flindt på 26. juni 2013 - 20:03

Den klassiske model, når folk langt over pensionsalderen i virkeligheden ikke ønsker forandringer og ikke ønsker at overlade magten til yngre kræfter, fordi de selv mener, at de er uundværlige.

 

Du må naturligvis forstå, at sådanne mennesker hverken ønsker innovation eller nytænkning på folkecentret. Så hellere ødelægge karrieren for en 27 årig ung mand om det så det bliver døden for folkecentret, se kommentarerne fra de trainees, som nu har valgt at forlade centret, nederst i artiklen på TV MIDT VEST fra torsdag den 20/6/2013 http://www.tvmidtvest.dk/indhold/30-aar-med-vedvarende-energi


Hvis det bliver døden for folkecentret kan man jo passende overdrage hele herligheden til Ældresagen, som herefter kan bruge stedet som udflugtsmål. Man må da håbe, at den nye bestyrelse forstår at en nyansat direktør ikke skal i lære hos nogen, men skal have frihed til at træffe egne ledelsesmæssige dispositioner fra første dag på posten og så have tiltrækkelig frihed til at lære af sine egne fejl.

 

En ny direktør i lære 1 år inden uden reel mulighed for påvirke centret og træffe egne ledelsesmæssige dispositioner. Sådan en model kan kun ende galt!

Kommentar af Thomas Meinert Larsen på 26. juni 2013 - 13:11

Hmm, ærgerligt at der ikke er ro. Håber de finder ud af det...Det er en vigtig institution

Kommentar af Jimmy Flindt på 25. juni 2013 - 18:16

Dramatik før generalforsamling - læs artiklen og se videoen på TV MIDT VEST søndag den 23. juni 2013 på http://www.tvmidtvest.dk/indhold/dramatik-foer-generalforsamling .

Kommentar af Jimmy Flindt på 18. juni 2013 - 18:42

Af invitationen til folkecentrets 30 års jubilæum underskrevet af konstitueret formand Jane Kruse, fremgår:

 

Programmet kommer med kort varsel. Den seneste tid har der været usikkerhed om Folkecenterets ledelse. Det resulterede i, at bestyrelsen på et møde den 7. juni 2013 bestemte sig til at afskedige forstander Michael Plesner. Samtidig blev jeg bedt om at lade mig konstituere som forstander. Det sagde jeg ja til.

jf den direkte reference (link): http://www.folkecenter.dk/dk/news/fc/invitation/ 

Det virker da besynderligt, at den nye direktør allerede er blevet afskediget nu efter kun ca. 4 måneder på posten.

Kommentar af Jimmy Flindt på 14. marts 2013 - 21:25

"Solen og vinden sender ingen regning. Derfor vil de lande, som går forrest i omstillingen fra fossile energiformer til vedvarende energi, være de første, der over for resten af verden kan vise fordelene for klima, økonomi, beskæftigelse, sundhed og en fredelig udvikling. Denne omstilling er de næste generationers største og uomgængelige opgave. Der er ingen tid at spilde".  Citat af Preben Maegaard

Kommentar af Jimmy Flindt på 19. februar 2013 - 22:12

Ja forhåbentlig - Han er jo kun 27 år gammel og kan forhåbentlig tilføre folkecentret noget ungdom og idealisme som tiltrækker de yngre generationer, men jeg synes at du bør høre interviewet med både Preben Maegaard og Michael Deichman Plesner om generationsskiftet på den anførte hjemmeside http://www.dr.dk/P4/Vest/Nyheder/Thisted/2013/02/15/122821.htm . Jeg synes selv han udståler både motivation, nytænkning og idealsme om sin nye lederrolle.

 

Kommentar af Thomas Meinert Larsen på 19. februar 2013 - 22:00

Spændende udvikling. Lad os håbe at Michael kan drive Folkecenteret videre med samme entusiasme og idealisme som Maegaard

Videoer

  • Tilføj video
  • Vis alle

Bidrag

Billeder

  • Tilføj billeder
  • Vis alle

© 2015   Klimabevægelsen i Danmark

Badge  |  Support  |  Terms of Service